IMH - Nemzetközi Életvédő Egyesület: +36-30/ 428-44-54;  www.imh-egyesulet.hu; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; 4400 Nyíregyháza, Simai u. 4.

Egyesületünk támogatásával a True Band keresztény könnyűzenei együttes ünnepi koncertet ad Nyíregyházán az Érkerti lakótelep főterén december 26-án délután 2 órai kezdettel. A hideg ellenére a zenekar megpróbál egy kis ünnepi hangulatot vinni a lakótelepen lakó emberek életébe. A zenekar sokféle zenei műfajt fog megszólaltatni, hogy bemutassa az "Advent Hősét". A zenekar évek óta rendszeresen ad koncertet ünnepek alkalmával a Nyíregyházi és Tiszalöki BV Intézetekben, illetve határon túl és vidéken. Most Nyíregyházán lesznek hallhatók...

 A True Band zenekar 2001 óta működik és különböző stílusban adják elő mély tartalmú üzeneteiket. Rock, Blues, Jazz, Funky, Reggae, Ballada, és még sok más dallam csendül fel, amikor fellépnek. Reméljük ezen hideg téli délutánon kicsit felfűtik a hangulatot! Várunk mindenkit az Érkerti lakótelepre!

 

 

Nyári tudnivalók!

Hamarosan kezdődik a parlagfű szezon!

Aktívan írtsuk a környezetünkben tallható parlagfűt, mert az sok allergiás embernek minimum egy félévi szenvedést okoz: álmatlan éjszakák, influenzás tünetek, levertség, befulladás, stb.


 

VLISSINGENI TENGERPART

Egyesületünk egyik partnere Hollandiából megosztott velünk néhány képet a Vlissingeni tengerparti napfelkeltéről, amit ma reggel készített. A legszebbet bemutatjuk.

 


 


 

 

"Értékes vagy" önkéntesekkel

JSN Mico is designed by JoomlaShine.com