IMH - Nemzetközi Életvédő Egyesület: +36-30/ 428-44-54;  www.imh-egyesulet.hu; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; 4400 Nyíregyháza, Simai u. 4.

Egyesületünk a Magyar Pünkösdi Egyház Imádság Háza Missziós Gyülekezetével közösen ingyenes nyári napközis tábort szervez általános iskolás gyermekek részére július 29. hétfő és augusztus 2. péntek között.

A délelőtti tevékenységek között mozgásos játékok, sport tevékenységek szerepelnek majd és egy-egy bibliai történet érdekes, játékos feldolgozása. Ugyanis nemcsak a filmekben és a képregényekben vannak „szuperhősök”...

A délelőtti tevékenységek között mozgásos játékok, sport tevékenységek szerepelnek majd és egy-egy bibliai történet érdekes, játékos feldolgozása. Ugyanis nemcsak a filmekben és a képregényekben vannak „szuperhősök”, hanem a Bibliában is, akik arról voltak híresek, hogy Isten segítségével sorsfordító tetteket hajtottak végre. Ilyen hithősök törtenetével ismerkedhetnek meg a gyerekek és kaphatnak kedvet ahhoz, hogyan váljanak ők is a mindennapok hőseivé. 

A tábor naponta reggel 8-tól 16 óráig várja a 6-14 éves korú gyerekeket.

Délután szabadidős programok, kézműveskedés, kreatív tevékenységek, mese- és film vetítés, zenetanulás színesítik a napot.

A napköziben képzett gyerekmunkások és önkéntes segítők biztosítják az emlékezetes elfoglaltságokat. Kisebb gyerekek szülői felügyelettel vehetnek részt a foglalkozásokon.

 

A napköziben ingyenes, egyszeri meleg étkezést biztosítunk. Tízórairól és uzsonnáról mindenki személyesen gondoskodjon!

 

Nyári tudnivalók!

Hamarosan kezdődik a parlagfű szezon!

Aktívan írtsuk a környezetünkben tallható parlagfűt, mert az sok allergiás embernek minimum egy félévi szenvedést okoz: álmatlan éjszakák, influenzás tünetek, levertség, befulladás, stb.


 

VLISSINGENI TENGERPART

Egyesületünk egyik partnere Hollandiából megosztott velünk néhány képet a Vlissingeni tengerparti napfelkeltéről, amit ma reggel készített. A legszebbet bemutatjuk.

 


 


 

 

"Értékes vagy" önkéntesekkel

JSN Mico is designed by JoomlaShine.com