IMH - Nemzetközi Életvédő Egyesület: +36-30/ 428-44-54;  www.imh-egyesulet.hu; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; 4400 Nyíregyháza, Simai u. 4.

Idén sem marad el az IMH Karácsony ÉRTÉKES VAGY  kártya osztogatás nélkül.

Zajlik az önkéntesek toborzása és a nyomdai előkészületek a karácsonyi forgatagban történő ÉRTÉKES VAGY kártya osztogatására. Az előző évekhez hasonlóan idén is három napot szánunk arra, hogy a belvárosban járkáló embereknek elmondjuk hogy értékesek. Az előző években különféle fogadtatásban volt része megmozdulásunknak, de az emberek szinte 100%-ban pozitívan értékelték a kis gesztust.

Folytatjuk...

Nyári tudnivalók!

Hamarosan kezdődik a parlagfű szezon!

Aktívan írtsuk a környezetünkben tallható parlagfűt, mert az sok allergiás embernek minimum egy félévi szenvedést okoz: álmatlan éjszakák, influenzás tünetek, levertség, befulladás, stb.

VLISSINGENI TENGERPART

Egyesületünk egyik partnere Hollandiából megosztott velünk néhány képet a Vlissingeni tengerparti napfelkeltéről, amit ma reggel készített. A legszebbet bemutatjuk.

"Értékes vagy" önkéntesekkel

JSN Mico is designed by JoomlaShine.com