IMH - Nemzetközi Életvédő Egyesület: +36-30/ 428-44-54;  www.imh-egyesulet.hu; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; 4400 Nyíregyháza, Simai u. 4.

ÉRTÉKES VAGY KÁRTYA

Elkezdődött az ÉRTÉKES VAGY kártyák osztogatása a nyíregyháza belvárosában lévő karácsonyi forgatagban.

Partnerünk - a Nyíregyházi Imádság Háza Misszós Gyülekezet - tagjai a hideg téli minuszban többszáz embernek tudták elmondani a kártya segítségével, hogy értékesek.

A Gyülekezet pásztora elmondta, hogy vannak emberek, akik a teljesítményük, vagy a társadalomban betöltött szerepük alapján gondolják magukat értékesnek, vagy sem. Ezt az előző évek „ÉRTÉKES VAGY” tapasztalatai is megerősítik. Tovább›››

 

– Az emberek úgy gondolják, hogy az alapján értékesek, amit úgymond „letettek az asztalra”. Mi azonban szeretnénk elmondani, hogy az alapján értékesek, amit Isten „tett le az asztalra”. A Megváltó születésének ünnepe alkalmas időszak arra, hogy elmondjuk: „Ember! Értéket képviselsz!” Láttuk, hogy nem csupán a magányos embereknek jelentett sokat a kártyánk üzenete, hanem ebben a teljesítmény-orientált világban az emberek éhesek a feltétel nélküli szeretetre. Ezért weboldalunkon található rövid videóüzenetben adjuk meg a választ a kártyán szereplő kérdésre. imh-gyulekezet.hu

– Közösségünk tagjai mindig lelkesedéssel várják ezt az időszakot, hogy egy pillanatra felmelegítsék a hideg téli estéket a város szívében. Emberi életeket, sorsokat tud megváltoztatni egy pár jó szó.

VISSZA

Nyári tudnivalók!

Hamarosan kezdődik a parlagfű szezon!

Aktívan írtsuk a környezetünkben tallható parlagfűt, mert az sok allergiás embernek minimum egy félévi szenvedést okoz: álmatlan éjszakák, influenzás tünetek, levertség, befulladás, stb.


 

VLISSINGENI TENGERPART

Egyesületünk egyik partnere Hollandiából megosztott velünk néhány képet a Vlissingeni tengerparti napfelkeltéről, amit ma reggel készített. A legszebbet bemutatjuk.

 


 


 

 

"Értékes vagy" önkéntesekkel

JSN Mico is designed by JoomlaShine.com